Japán filmek


Byakuya Fansubs
Dareka Ga Watashi Ni Kiss Wo Shita

A JeNews-zal közös project.
Naomi arra ébred a kórházban, hogy tinédzser éveinek nagy részét elfelejtette. Nem emlékszik a szerelmére, a legjobb barátjára, sem azokra, akikkel minden nap együtt költötte el az ebédjét. Vajon ebben a feje tetejére állt világban visszatalál a régi életéhez, vagy egy egészen újat épít fel magának? Ez a romantikus vígjáték felhőtlen szórakozást ígér mindenkinek.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
data
Byakuya Fansubs

Hana Yori Dango Final

A népszerű Hana Yori Dango sorozatokat követő mozifilm Domyouji Tsukasa és Makino Tsukushi love-sztorijának méltó lezárása.
Pár év telt el, mióta az F4 sztár-párja megannyi könny és se veled se nélküled helyzet után végre igazi párként – sőt jegyesekként boldogíthatják egymást. Azóta Makino gőzerővel tanul az egyetemen, Domyouji pedig a hatalmas családi vállalat elnökeként ügyködik. A dolgok fenekestül fordulnak fel, mikor Domyouji hivatalosan bejelenti közelgő esküvőjét, a csöndes és egyszerű életre vágyó Makino pedig így újra a reflektorfénybe kerül. Ráadásul a Domyouji mamájától kapott eljegyzési ajándék, a milliókat érő tiara is elveszik, és a páros együtt indul útnak Amerikába, hogy visszaszerezzék…

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
MEGA
-
-
Byakuya Fansubs

Hiszel a síron túli szerelemben? Mizukinak a 19. születésnapja előestéjén nem sok ünnepelni valója van. Édesanyja nemrégen öngyilkos lett, új családja idegesíti, szerelme megcsalta, legjobb barátja elárulta. A megbántott és kiábrándult lány menekül mindenki és minden elől. Egy megmagyarázhatatlan és ismeretlen erő egy omladozó házhoz vonzza Mizukit, ahol találkozik a titokzatos Adammel, aki egy kísértetiesen ismerős dallamot játszik gitáron. Adam, a ház és a melankolikus dallam ellenállhatatlanul összekapcsolódik Mizukival.
Vajon Mizuki szerelme és néhány kalandvágyó kisiskolás felfedheti-e a titkot, hogy mi történt 19 évvel ezelőtt és felszabadíthatják-e Mizukit mielőtt a Hold az utolsó negyedbe ér?

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

A Koizora a modern japán szerelmi történetek egyik legszebb, ha nem legszebb darabja.
Tahara Mika egy átlagos iskolás lány, aki tényleg szeretne már igazán szerelmes lenni. Egy nap elveszíti a mobilját, amit valaki az iskolai könyvtár egy polcán hagy ott neki. A titokzatos megtaláló nem hajlandó elárulni ki ő, csak annyit tudunk róla, hogy az iskola egy fiú diákjáról van szó, aki hívásaival folyamatosan zaklatja a lányt. Mikát kezdetben idegesíti a srác, de hamarosan elkezd érdeklődni iránta, és attól kezdve gyakran órákig lógnak a telefonon.
Mikor azonban végre egy személyes találkozóra is sor kerül, Mikát hidegzuhanyként éri, hogy telefonos hercege valójában az iskola rosszfiúja, a szőke hajú, lázadó természetű Hiro. A fiú mindent megtesz, hogy bebizonyítsa érzelmeit Mikának, akit nem is hagynak hidegen a srác próbálkozásai. Ám kettejük kapcsolata épphogy csak elkezd kibontakozni, akadályok sora gördül eléjük, rengeteg könnyet csalva mind a főszereplők, mind a nézők szemébe.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Az AkAppuruval közös project.
Hogy mi a legtutibb módja az időutazásnak? Egyszerűen csak aludj be a kocsid hátsó ülésén hazafelé tartva. Álmodj életed egyik legmeghatározóbb momentumáról: mondjuk arról a futballmeccsről, melyen kisgyerekként megsérültél. Rém egyszerű, igaz? De mégsem megy? Talán az az oka, hogy te nem vagy japán egyik legünnepeltebb rocksztárja.
Miyavival viszont megesett. És mit csinál egy rocksztár 1983-ban? Együttest alapít. Amikor meg épp nem a húrokat tépi, akárcsak gyerekkorában: focizik.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MF
-
Byakuya Fansubs

„Ha ezek a srácok Amerikában vagy Angliában születtek volna, és angolul énekelnének, a világ legnagyobb együttese lehetnének”, mondja Gene Simmons, a legendás Kiss együttes tagja. Az X Japan talán valóban a világ egyik legszerencsétlenebb bandája, akiknek karrierje jóval hamarabb elérhette volna a nemzetközi ismertséget, ám az élet rendesen közbeszólt. A tragédia végigkíséri történetüket, az alapító Yoshiki apjának öngyilkosságától a zenekar két tagjának tragikus haláláig és az énekesük agymosó szektába kerüléséig. A japán rockzene alapjait letevő, a japán populáris kultúrát megrengető, ikonikus metálbanda történetét láthatjuk Yoshiki lencséjén keresztül, ahogy az együttes első amerikai arénakoncertjére készül a New York-i Madison Square Gardenben, 2014-ben. 

A filmben több interjú is látható az együttes jelenlegi tagjaival (Yoshiki, Toshi, Pata, Heath és Sugizo), megszólalnak Yoshiki külföldi barátai és zenésztársai, mint Stan Lee képregényíró, Gene Simmons (Kiss), Wes Borland (Limp Bizkit), Richard Fortus (Guns N’ Roses), Marilyn Manson és George Martin (a The Beatles producere); valamint olyan japán művészek, akikre nagy hatással volt az X Japan zenéje: például a Mucc, a Ladies Room, a Luna Sea, a Dir en grey és a Glay együttesek. A We Are X elnyerte a Sundance Filmfesztivál legjobb vágásért járó díját a dokumentumfilmek kategóriában, a South by Southwesten pedig közönségdíjat kapott „kiváló főcímtervezés” kategóriában. A filmhez írt La Venus című dalt beválogatták a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjra jelölt 91 dal közé. 
További infókért irány a Wikipédia.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MEGA
Videa


Byakuya Fansubs

Hamarosan...Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MEGA
Inda
02.
-
-
MEGA
Inda


A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Byakuya Fansubs

Szangmin (Jeon Do-yeon) Finnországba költözik autista kisfiával, hogy a gyerek ott járjon speciális iskolába. Az idegen országban a nő egyedül érzi magát, nem tud beilleszkedni. Iskolai táborozásra viszi a fiát, amikor is összefut Gihonggal (Gong Yoo), a koreai építésszel, aki Finnországban dolgozik, és szintén a speciális iskolába járatja depresszióval küzdő kislányát. A férfi házassága sem tökéletes, felesége labilis idegállapotú. Egy hóvihar miatt mindketten kénytelenek a kisvárosban éjszakázni, és a két magányos, problémás házasságban élő ember egymásra talál, együtt töltik az éjszakát. Másnap anélkül válnak el, hogy tudnák egymás nevét. A férfi és a nő hónapokkal később Szöulban találkozik újra, és az érzelmeik újra fellobbannak. Választásra kényszerülnek a család és a kölcsönös vonzalom között.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

2010. a túrizmus éve volt Koreában. A filmet a Koreai Túrisztikai Hivatal megbízásából készítették. A mini dorama egy nap történését meséli el három szálon futtatva az eseményeket.
A forgatókönyviró (Lee Dae Hae) szerelme egy színész (U-Know Yuhno), de érzelmei meginognak mikor a vonaton összetalálkozik egy fotóssal (Kim Bum). A forgatókönyvből megismerhetjünk egy fiatal párt (Han Chae Young, Park Shi Hoo), akik akció dús ám kissé ostoba, Mr. és Mrs. Smith szerű jelenetekben szerepelnek. A BIG BANG tagok saját magukat alakítják a történetben, egy iskolában mini koncertet adnak.
Olyan nevek vannak a készítők között, mint Lee Jung Ah, aki a Coffe Prince forgatókönyvirója volt, illetve a híres zenei rendező O Joon Sung.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Kim Jin Hyeok utálja a melegeket és utálja a süteményeket is. Mégis, egy szép napon, egy sikertelen öngyilkossági kísérletet követően úgy dönt, cukrászdát nyit. Ezzel a lendülettel állást ajánl Min Seon Woonak, annak a Min Seon Woonak aki még az iskolában szerelmet vallott neki és akit ő elküldött a pokolba. Álmában sem gondolta volna, hogy egyszer majd neki kell Min Seon Woo udvarlóit szó szerint kiseprűznie a boltból. És hogy az élete ne legyen ilyen egyszerű, egy szép napon egy kiugrott boxoló, és egy gengszter külsejű kétballábas alak is betér a boltjába, és nagy bosszúságára maradnak is.
És hogy mindebből mi sül ki? Egy fergeteges vígjáték, aminek a végére választ kapunk arra a kérdésre is, hogy Kim Jin Hyeok tényleg csak a rengeteg hölgyvendég kedvéért nyitott cukrászdát?

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

18 évesen az ember fiát olyan dolgok foglalkoztatját, mint a haverok, a buli és természetesen a csajok. De mit kezdesz egy olyan lánnyal, aki kapucnis pizsamában áll megbabonázva a suli előtt és te majdnem elütöd. Aki ezután nem hogy meghúzná magát, lefényképez, elhadarja a számát és mindig a közeledben bukkan fel...
Ebben a cipőben jár Han Joon Son is. A szülei leléptek otthonról egy csekket hagyva magunk után, mert főhősünk ismét egy kisebb balhéba keveredett. Szóval üres a ház, indulhat a buli. Ám bevásárlás közben egy üveg finom pia helyett egy fél éves csecsemő landol a kosarába, egy levéllel, hogy ő a gyerek apja.
Gyakorlatilag innen indul a történet. De mit tesz egy fiatal srác, mikor nem számíthat másra csak egy réveteg, okos és furcsa pizsamás lányra és saját magára? Egyáltalán ő a gyerek vér szerinti apja? És igazából számít ez?

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
MF
-
Byakuya Fansubs

Az egész őrület egy iskolában játszódik és a népszerű internetes regény a "Multi-Cell Girl" alapján készült. A szexualitás minden formájával (homoszexualitás, tanár-diák kapcsolatok, traszszexualitás, szado-mazo elemek) találkozhatunk, emellett megjelennek benne erős ellentétek is: a gazdag fiú, akinek kétes a szexuális hovatartozása; a szerencsétlen szegény lány, aki egy öreg férfinek dolgozik, hogy a családját eltartsa; a vicces egyszemű srác, aki az iskola egyetlen szűz diákja; a svájci cserediák stb.
A cselekmény rögtön azzal kezdődik, hogy az osztályban elterjed egy nemi úton terjedő betegség. Ekkor végigveszik, hogy ki-kivel kavart (beleértve a tanárt is), majd az egyik lány kiugrik az ablakon.
Többet nem is mondanék. Nézzétek meg a filmet. ;)

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

A Ko hadnagy vezette kábítószerellenes csoport nem arat nagy sikereket, nagyjából minden akciójuk balul sül el. Egy újabb kudarc után az egyik nagymenő gengszterre vadászó rivális rendőrtiszt együttműködésre hívja a kétbalkezes csapatot: segítsenek lefülelni a bandát, az információért cserébe vihetik a banda kábítószerterjesztő tagjait, a másik ügyosztály pedig megkapja a gengsztereket. A megfigyeléshez a csapat kiszemel egy csirkézőt, ami pont szemben van a bűnbanda által bérelt épülettel, ám a tulajdonos el akarja adni a becsődölt éttermet. Ko hadnagy saját pénzén megvásárolja a helyet, hogy nyugodtan tudjanak dolgozni, ám egyvalamivel nem számolnak a rendőrök: a csirkéző, köszönhetően Ma nyomozó ínycsiklandó marinádjának és az Instagramnak, elképesztően népszerűvé válik, ami már az akció sikerét fenyegeti.
Minden idők második legnézettebb koreai filmje, és valaha volt legnézettebb vígjátéka.
Extreme.Job.2019.720p.BluRay.x264-WiKi videóhoz igazítva.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Egykori bandtársuk halála hozza újból össze a Volcano még élő tagjait. Középiskolásként együtt zenéltek, bár inkább kevesebb, mint több sikerrel. Korán feladták az álmaikat és az elmúlt 20 évben elég messze sodorta ettől őket az élet. Ám a viszontlátás felébreszti az ifjúkori vágyakat...
Vajon bele mernek vágni, hogy felnőtt fejjel a régi álmaikat kergessék? És hárman képesek egyáltalán arra, amire egykor négyen nem? Vagy kell egy kis friss vér erősítésnek?

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Dzsun ügynök a titkosszolgálatnak dolgozik, de már elege van a gyilkolászós melókból és megrendezi a saját halálát, hogy végre szenvedélyének élhessen és képregényt rajzolhasson. Évekkel később már családapaként látjuk viszont, képregényrazolóként nem lett sikeres, a felesége folyton veszekszik vele, mert alig hoz pénzt a házhoz, a lánya pedig szégyelli. Egy nap azonban egy részeg dorbézolás után Dzsun megrajzolja a saját történetét, és a képregény óriási országos sikert arat. Csakhogy a titkosszolgálat is felfigyel arra, hogy a tartalma szigorúan titkos ügyeket fed fel... Dzsunt az ügynökök és egy megátalkodott bűnöző is üldözni kezdi.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Az If you were me sorozat emberi jogi illetve társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet Koreában. A Bonggu kiszállít kisfilm főszereplője egy idős bácsi, akinek lánya külföldön él. A bácsi kiszállításból él, egy nap azonban munka közben figyelmes lesz egy kisfiúra, akit a megállóban felejt az óvodabusz. A bácsi elhatározza, hogy segít a gyereknek, akivel mindenféle kalandokba keveredik. A kisfilm az idősek problémájára és a szétszakadt családokra egyaránt megpróbálja felhívni a figyelmet, mindezt remek színészi játékkal, gyönyörű operatőri munkával és érdekes történettel.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
MEGA
-
-
Byakuya Fansubs

Mijong (Ra Miran) volt Dél-Korea egyik első különleges női rendőrtisztje, aki a női különalakulatban szolgált és számos bűnözőt csukatott le. Sok évvel később, miután férjhez ment és gyereke született, lefokozták az ügyfélszolgálatra. Sógornője, a fiatal és heves Dzsihje (Lee Seong-kyung) nyomozóként szolgál ugyanazon a rendőrkapitányságon, ám neki sincs sokkal jobb sora: mivel ő az egyetlen nő az osztályon, pitiáner feladatokat osztanak rá. Miután egy nyomozás során agyba-főbe ver egy gyanúsítottat, lezavarják az ügyfélszolgálatra büntetésből, és nem kedvelt sógornője mellett kap asztalt. Mikor mindketten szemtanúi lesznek egy fiatal lány öngyilkossági kísérletének, a lány telefonján talált üzenet alapján saját szakállukra nyomozni kezdenek, hogy felderítsék azt a hálózatot, amelynek tagjai fiatal nőket kábítanak el, erőszakolnak meg, majd a róluk készült videót feltöltik az internetre. Mivel a férfi nyomozók nem akarnak „egyszerű szexvideókkal” foglalkozni, a két nő nekilát, hogy felgöngyölítse az ügyet és kézre kerítse az erőszaktevőket.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-Byakuya Fansubs

Hamarosan...Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MEGA
Inda
Byakuya Fansubs

Észak-Koreában különleges elit kémegységet képeznek ki. Az 5446-os alakulat tagjai fiatal katonák, akiket brutális harcosokká képeznek. Az egyik legkiválóbbat közülük, Von Ljuhvant (Kim Su-hyeon) Dél-Koreába küldik azzal a feladattal, hogy épüljön be, vegyüljön el és várjon a parancsra. Donggu néven éldegél egy lepusztult külvárosi kerületben, amolyan helyi bolondként, aki csetlik-botlik, mindenkire vigyorog és jó természeténél fogva szeretik az emberek. Maga is csak későn döbben rá, hogy a pártideológiával ellentétesen nagyon megszerette a déli embereket.
Két év telik el így, parancs nem érkezik a párttól, azonban egyszer csak felbukkan két új kém, a rockénekesnek álcázott Li Herang (Park Gi-woong) és az átlagos középiskolás bőrébe bújó, igen fiatal Li Hedzsin (Lee Hyeon-woo). Ljuhvan megneszeli, hogy valami gond lehet, hisz két évig semmi sem történt, majd újabb parancs nélkül még két társát küldik utána. Északon a hatalomváltás miatt úgy döntenek, az 5446-os alakulatot fel kell számolni, ezért minden tagjának kiadják parancsba, hogy legyen öngyilkos. Ljuhvan azonban ellenszegül, s a nyugodt, hétköznapi élete Délen sötét, kegyetlen harccá válik a túlélésért.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

A film igaz történetet dolgoz fel. Csin Csheszon minden álma, hogy énekes lehessen, ám a Csoszon-kori törvények értelmében nők nem állhatnak színpadra. Fiúnak öltözik hát, és felvételt nyer Sin Dzsehjo phanszori-iskolájába. Hamar lebukik, de tehetségét látva Sin mégis úgy dönt, tanítani fogja. A lány a fővárosi énekversenyen elbűvöli a Nagyherceget, s Korea első női mesterénekesévé válik.
A phanszori egy különleges népi opera, melyet a 19. század végéig kizárólag férfiak énekelhettek.
Főszerepben Bae Suzy, Kim Namgil és Ryu Seung-ryeong.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
data
-
Byakuya Fansubs

Korea első moziban vetített nagydokumentumfilmje Csong Gijong építészről szól. A film betekintést nyújt a modern koreai építészetbe és építészeti filozófiába, a turisztikai prospektusokban díszelgő grandiózus paloták és csillogó toronyházak helyett a hétköznapi embereket kiszolgáló épületeken keresztül.
Nem sokkal Csong halála előtt forgatták, a már nagybeteg idős férfi saját kiállítására készült éppen. A dokumentumfilm nyomon követi a kiállítás létrehozását, közben bemutatja az építész rendhagyó munkásságát, de a saját szemén keresztül. Csong Gijong azt vallotta, hogy az építészet nem azért van, hogy szép épületeket hozzunk létre, hanem azért, hogy az embereket szolgálja, funkcionális életteret nyújtson nekik, ezért mindig figyelembe vette a leendő használók igényeit: így épülhetett például egy vidéki kultúrházban közfürdő. Csong építészetéről megemlékeznek kortársak, megemlítve építészete jó és rossz tulajdonságait egyaránt.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
MEGA
-
-
Byakuya Fansubs

Csang Phanszu (Park Seong-ung) egy hatalmas céget vezet, azonban az üzletember külső mögött valójában egy gengszter rejtőzik, aki nem riad vissza alantas módszerektől, hogy megszerezze, amit akar. Egyik nap egy valójában nem létező étkezdében tett látogatást követően váratlanul rázuhan egy 17 éves fiú a tetőről, és Phanszu teste kómába zuhan. A lelke a jóravaló, de félénk és pufók Donghjon (Jeong Jin-yeong) testében ébred. Mivel saját teste kómában fekszik, a férfi kénytelen a középiskolások életét élni egy ideig, és közben számos dolgot megtanul saját magáról, és miközben segít elrendezni a fiú iskolai életét, másképp kezdi értékelni a világot. Különösen, amikor felbukkan régi szerelme, Miszon (Ra Miran). Mindeközben Phanszu felesége tervet szövöget a kómába esett férfi kiiktatására legnagyobb ellenségével szövetkezve.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Egy középosztálybeli család felvesz egy házvezetőnőt, aki elcsábítja a férjet, majd terrorizálni kezdi a családot...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Eun Yi (Jeon Do Yeon) a középkorú elvált nő egy gazdag családnál vállal munkát szobalányként/dadaként. Hamarosan a ház ura Hoon (Lee Jeong Jae) kihasználja a köztük lévő társadalmi különbségből adódó előnyös helyzetét és ágyba bújik vele. Hoon "látogatásai" egyre gyakoribbak lesznek, és Byung Shik (Yoon Yeo Jeong) az idős házvezetőnő jelenti a viszonyt a feleség anyjának, Mi Hee-nek (Park Ji Yeong). Eun Yi hamarosan teherbe esik, erre rájönnek a család nőtagjai is és Hae Ra (Seo Woo), a feleség és az anyja abortuszra akarják kényszeríteni, de a nő meg akarja tartani a gyereket és el akarja hagyni a házat. Hae Ra mesterkedésének köszönhetően Eun Yi elveszíti a gyereket, amitől teljesen összeomlik és úgy dönt saját kezébe veszi a dolgok irányítását.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

A népszerű popsztár Choi Hyon (Kim Jaejoong) kedves, jóképű és udvarias - a kamerák előtt. Magánemberként viszont bunkó pöcs, akit utál a saját menedzsere is, ráadásul férjes nőkkel cicomázik. A kiadója nejével, mindennek tetejében. Egy félreeső motelben randiznának, csakhogy közbeszól a sors egy disznóálarcos bérgyilkosnő személyében (Song Jihyo), aki jól elrabolja önimádó kis popsztárunkat. Ugyanekkor egy nem túl ügyes, de annál nagyképűbb rendőrfelügyelő a híres-hírhedt Sakál nevű bérgyilkosra vadászik ugyanebben a motelben. Ha nem lenne elég mindez, kétbalkezes sztárrablónkat megzavarja a vécépucolónak álcázott rendőrök mellett egy másik bérgyilkos, egy részeg menedzser, egy féltékeny szerető és egy mindenre elszánt extrém rajongó is. Hogy ebből mi lesz...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
MEGA
-
-
Byakuya Fansubs

A film korábban "A leggyönyörűbb búcsú" címmel volt ismert.
In-hee szokványos családanya, akinek mindene a család, s látszólag minden rendben van az életével. Azonban az idilli állapot elillan, mikor kiderül, hogy gyógyíthatatlan beteg. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa.
Időközben rájön, hogy tökéletesnek hitt szerettei, közel sem olyan tökéletesek.
Férjét, a menő orvost, már csak jóindulatból alkalmazzák egy orvosi műhiba miatt. Lánya egy házas férfival jár. Fia kicsapongó életet él, akit már sokadjára nem vették fel az orvosira. Fia barátnőjének pedig talán már a baba is úton van?! Anyósa Alzheimer-kóros, aki kezelhetetlen természetével sok bosszúságot okoz. Egyetlen testvére lezüllött, a kölcsönkapott pénzt is szerencsejátékra költi.
Így In-hee, életének utolsó szakaszát annak szenteli, hogy szeretteit a helyes útra billentse, miközben állapota folyamatosan romlik és az ádáz betegséggel küzd titokban.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
data
-
-
Byakuya Fansubs

Ma van Mo Rae és Sang In első házassági évfordulója. A reggeli készülődés után az asszony elindul ajándékot keresni férjének. Hosszas barangolás után kiköt egy bezárt művészeti galériánál, de bejut és ott találkozik egy vadidegen férfival, akivel a lebukást elkerülendő egy paraván mögé bújnak. A paraván mögött izzik a levegő és képtelenek ellenállni ösztöneiknek, egymáséi lesznek. Mo Rae iszonyatos bűntudattól szenved és mindent bevall férjének.
Este látogató érkezik a házaspárhoz, Du Rae, aki Párizsból jött, azzal, hogy segítsen Sang In-nek étterme megnyitásában. Mo Rae legnagyobb megdöbbenésére Du Rae a férfi a galériából.
A szakács átmenetileg a párhoz költözik és egy furcsa szerelmi háromszög tanúi lehetnek azok, akik megnézik a filmet.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

I Szonggje tábornok megdönti a Korjo királyságot, megalapítja Csoszont és maga lesz a király. A Ming-dinasztia császárának esküszik hűbéri szolgálatot, és a császártól kapja meg az új királyi pecsétjét. A pecsétet azonban útban hazafelé felfalja egy bálna, így a király haragjától rettegő hivatalnokok felbérlik Mo parancsnokot, hogy ha törik, ha szakad, szerezze meg a pecsétet. Mo a feladatot a kalózkapitánynő Jovolra (Son Ye-jin) bízza, csakhogy az eseményekbe belekontárkodik Őrült Tigris (Kim Namgil), a hegyi banditavezér, aki kissé kelekótya csapatával szintén vízre száll a kincs megkaparintása reményében. Őrült Tigris valaha Mo parancsnok katonája volt, azonban nem egészen barátian váltak el egymástól. Ráadásul Jovol egykori kalózmestere, Szoma is újra felbukkan, hogy eltegye láb alól az őt tisztétől megfosztó kalózlányt. A fergeteges kalandok közepette Őrült Tigris ráadásul jól bele is szeret a szépséges Jovolba.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Cso Dolszok 30 éve készít hanbokot, a királyi szabóság, a Szangivon főszabója. Amikor a királyné varrónői véletlenül tönkreteszik a király ceremoniális öltözetét, az egyik hivatalnok bemutatja a királynénak I Gongdzsint, egy tehetséges, szabályokkal nem törődő, korát megelőző ötletekkel rendelkező fiatal szabót, aki vállalja az öltözet felújítását. A darab kiválóan sikerül, a királyt lenyűgözi a fiatalember tehetsége. Gongdzsin így az udvari szabóságba kerül, és forradalmi dizájnjaival, elképesztően gyönyörű női hanbokjaival felforgatja a palota és a város életét. A fiatalember első látásra beleszeret a férje által elhanyagolt királynéba, akinek lélegzetelállító összeállításokat készít. Csóban egyre nő a düh és elkeseredettség, ahogy a fiatal, lángelme ruhatervező lassanként elhódítja tőle a megrendelőket, beleértve a királyt is, pont amikor végre, 30 év szolgálat után nemesi rangot kaphatna. Amikor a király kiszemeli magának a főminiszter lányát, a két szabó olyan udvari intrikába kerül, mely végül tragédiához vezet.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Macao Park (Kim Yun-seok) profi tolvaj, akinek épp egy nagyon drága gyémántra fáj a foga, melyet a hongkongi maffiózó Vej Hung kaszinójában őriznek Makaón. Park terve, hogy visszavásároltatja az ékszert a maffiózóval. A rabláshoz Park összegyűjt egy meglehetősen zilált csapatot. Egykori társát, Popie-t (Lee Jeong-jae), akivel négy évvel korábban összetűzésbe került, a gyönyörű Yenicallt (Jeon Ji-hyeon), aki az átverés és a kötélmászós munkák mestere, Zampanót (Kim Su-hyeon), Popie egyik munkását, aki a huzalok kezelésében kiváló, Chewing Gumot (Kim Hae-suk), az idősödő csalót, valamint Hongkongból az ékszertolvajlásra specializálódott Chent (Simon Yam) és két csatlósát Andrewt (Oh Dal-su) és Jonnyt (Derek Tsang), akikhez csatlakozik a szép Julie (Angelica Lee), aki széftörésre szakosodott. Popie magával hozza a börtönből épp kiengedett széftörő Pepsee-t (Kim Hye-su) is, ennek azonban Park nem örül, mivel a nő a barátnője volt évekkel korábban, és rosszul sült el a kapcsolatuk. Ráadásul Popie nyomában járnak a rendőrök egy friss galériarablás miatt, amit Yenicallal és Zampanóval vittek véghez. A csapat megérkezik Makaóra, hogy kirabolja a kínai gengsztert, azonban semmi sem úgy sül el, ahogy tervezték, közben pedig a csapatot belső viszályok és félreértések szabdalják fel klikkekre. Ráadásul Parknak talán nem is a gyémánt az igazi célpontja.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Szo Docshol igazi kemény zsaru, aki épp lefülel egy orosz autótolvaj bandát, amikor is belefut a gazdag és kábítószerfüggő, semmitől meg nem rettenő, szadista cégörökösbe, Cso Theóba. Cso, hogy eltussoljon egy botrányt, megrendezi egy kamionsofőr balesetét, Szo pedig a nyomába ered. Nem egyszerű azonban leleplezni a gazdag ficsúrt, mert pénzes keze sajnos meglehetősen messzire elér...
Izgalmas akciófilm rengeteg humorral és nagyon kemény társadalomkritikával, a 2015-ös év egyik legnagyobb mozisikere volt Koreában.
Főszerepben Yoo Ah-in (Ju Ain) és Hwang Jungmin (Hvang Dzsongmin).

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

Min, a koreai fiú Japánba költözik édesapjával, aki fazekas. Egy nap a helyi szentélyben - egy apróbb baleset után - találkozik egy gyönyörű lánnyal, Nanae-val, aki tehettséges festő. Min első látásra beleszeret, és a szerencse mellé is szegődik, kiderül, hogy egy iskolába járnak. A nyelvi és kultúrális különbségek ellenére kapcsolatuk szépen alakul, rengeteg időt töltenek együtt, Min japánul, Nanae koreaiul tanul. Mikor Min nagymamája váratlanul megbetegszik, a fiú gyorsan hazatér Koreába. Miután a nagyi meggyógyult, Min siet vissza szerelméhez, de a lány nyomtalanul eltűnt.
Vajon a lány érzései igazak voltak? Miért tűnt el Nanae egyetlen szó nélkül? Fognak még találkozni és megtartják egymásnak tett ígéretüket? Nézd meg ezt a szép szerelmes filmet és választ kapsz a kérdésekre!

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
Byakuya Fansubs

To Rahi vágya teljesül, amikor felveszik egy napilaphoz gyakornoknak, ám a lány hamarosan szembe találja magát a világ legháklisabb főnökével, aki örömét leli abban, hogy őt szekálhatja, kedvenc hobbija pedig a vezetékes telefonok darabokra törésre. A szórakoztatóipari hírekkel foglalkozó részleg tagjaként Rahinak mindenféle celebbotrányokról kell tudósítania, és bizony eleinte eléggé csetlik-botlik. Amikor azonban főnöke rá akarja venni, hogy pletykák alapján lejárasson egy sztárt, Rahi fellázad és oknyomozásba kezd.
A vicces-vidám vígjáték jó koreai módra ismét egy társadalmi problémát feszeget: a koreai szórakoztatóipar és az újságírók világát mutatja be.
Főszerepben Par Boyoung (Pak Pojong) és Jung Jaeyoung (Csong Dzsejong).

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-


Byakuya Fansubs

A Mayday sanghaji koncertjére mindenki el akar menni. Egy pöttöm kislány, akit vendéglős édesapja egyedül nevel, egy taxis, aki oda vinné az eljegyzést követően a kedvesét, és egy futár, aki súlyosan beteg testvérének ígérte meg, hogy amikor megerősödik, elviszi őt a koncertre. De vajon a tervek szerint alakul a szereplők élete? A filmből kiderül.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MEGA
Inda
Byakuya Fansubs

Ha pár szóban kellene meghatároznom ezt a kínai filmet, akkor azt mondanám, hogy egy könnyed, őrült vígjáték. A cím magáért beszél. Kendőzetlenül a nőkről, avagy a női agyról, beleértve minden agymenésünket. Görbe tükröt tartva elénk bemutatja, hogy mi mindent vagyunk képesek megtenni a boldogság megszerzéséért vagy csak szimplán egy pasiért.
Három totálisan különböző típusú nővel ismerkedhetünk meg, akiket a sors furcsa módon összehoz. Egy ridegnek tűnő, de annál inkább szerelemre áhítozó tudóssal, egy eltökélt, feminista karrieristával, aki után a férfiak bomlanak, de ő erre fittyet se vet, s végül egy fiatal, szókimondó, belevaló rocker csajjal, aki lázad a világ, és minden ellen. Vajon az ő találkozásukból mégis mi kerekedhet ki?! Hát semmi jó, az tuti, de annál több eszement poén. Aki jót akar derülni, annak mindenképpen ajánlom!

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
MEGA
-
Byakuya Fansubs

A Pillangószerelmesek a kínai mondakör Rómeó és Júliája.
Zhu Yanzhi (Charlene Choi) egy cserfes, álmodozó lány, aki csak arra vár, hogy betoppanjon életébe a nagy szerelem: azaz találkozzon a férfival, akit már olyan sokszor látott álmaiban. Egy nap apja elküldi őt egy harcművészeti iskolába, - természetesen fiúnak öltöztetve a lányt – ahol Yanzhi egy szófukar, kezdetben talán kicsit rideg, de valójában annál melegszívűbb edzőt kap maga mellé.
Liang Shanbo (Wu Chun), a harcosok közt nevelkedett árva, Yanzhi-val egy igaz barátot kap, de hamar rájön, hogy érzései túlnyúlnak a barátság keretein, s mikor megtudja, hogy bajtársa valójában lány, úgy tűnik már semmi sem állhat a szerelmesek közé. Ám Yanzhi-nak hírtelen el kell hagynia az iskolát, s innentől veszi kezdetét a tragikus események sorozata…

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
MEGA
-
Byakuya Fansubs

Calvin Chen (a Fahrenheitből) a 32. szülinapján egy limitáltan beszerezhető rövidfilmmel lepte meg a rajongóit. Az alig több, mint negyedórás film története végtelenül egyszerű: Yi Ru pék. Az év 365 napján péksüteményt készít és eszik. A monoton mindennapok megszűnnek, amikor munkatársa, a csinos eladólány, An An úgy dönt, hogy egy szó nélkül benevezi egy rangos pékversenybe...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
data
Videa
Byakuya Fansubs

Mi történik, amikor egy popsztár pillangókat lát? DMH (Leehom Wang) teljesen bekattan tőlük, és álruhát ölt. Beiratkozik egy zeneiskolába, hogy közel kerülhessen a lányhoz, akitől pillangókat zsongott a feje. Az álcát megtartani és közben popsztárnak is lenni viszont egyáltalán nem könnyű dolog. Pláne, ha a pillangós csaj ráadásul valaki egész másba van belegabalyodva... Nehéz a sztárok élete!

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MF
-
Byakuya Fansubs

Partner találni nem túl könnyű. Egy rövid ideig tartó boldogság után mindig kiderül, hogy a másik hazug, hogy megcsal, vagy lusta, és rendetlen és a világért sem képes úgy csinálni a dolgokat, ahogy kellene. Mika (Kato Youki) és Wi Qi Fang (Vic Zhou) is túl vannak már pár félresikerült kapcsolaton és még mindig a Nagy Ő-t keresik. Mikor véletlenül találkoznak, mindketten meg vannak róla győződve, hogy nem egymásnak teremtette őket a sors.
Hogy mi lesz mindebből? Egy fergeteges szerelmes vígjáték.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
MEGA
-
02.
felirat
-
MEGA
-
Byakuya Fansubs

Bobóra rájár a rúd. Az egyik fellépésén beleköt egy pacák, aki valami oknál fogva becsületbeli ügynek érzi, hogy megalázza a fiatal bűvészt, aztán otthon még a barátnője is összebalhézik vele. Véglegesen. Pedig Bobó semmi retteneteset nem csinált, pusztán az álmainak akart élni. Ez és a Szerencse márkájú hűtőszekrény hozza végül össze a szomszéd lánnyal, aki kezdő íróként próbál érvényesülni.
Kettejük szerelméről és útkereséséről szól ez a tajvani film.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
MEGA
MEGA
Inda
Byakuya Fansubs

Tong Tong kezét megkérték. Méghozzá nem más, mint a csajok kedvence, Li Yi. Mégsem lehet felhőtlenül boldog. Édesapja nemrég elhunyt, és bár semmi kedve hozzá, kénytelen hazautazni, hogy foglalkozzon az örökségével. Li Yi is vele tart, hogy egyúttal Tong Tong családjának is bejelentsék a jó hírt: összeházasodnak. De úgy fest, a család annyira nem örül sem nekik, sem annak az ötletnek, hogy eladják a házat. Tong Tong kénytelen rájönni: a családja, sőt még a gyermekkori barátja is ellene van, akinek - a többiekkel ellentétben - nem is annyira a házra, sokkal inkább Li Yire fáj a foga. Az ellenséges környezetben úgy érzi, lassan teljesen magára marad. De valóban ilyen egyszerű lenne? Minden olyan, amilyennek látszik? Talán mégsem...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
data
data
Inda
Byakuya Fansubs

Jay (Jay Chou) tehetséges zenész, kiválóan játszik zongorán. Egyedül él habókos de szigorú édesapjával (Anthony Wong). Új középiskolába kerül, ami az ország legtehetségesebb zongoristáit oktatja. Egyik nap, amikor a régi, lebontásra ítélt zongorateremben időzik, összefut Rainnel (Kwai Lun-mei), aki egy ismeretlen dallamot játszik egy régi zongorán. A fiú megkérdi, mit játszott, de a lány csak annyit mond, titok. A fiatalok hamar egymásra hangolódnak, ám Rain körül egyre titokzatosabb a levegő, a lány el-eltűnik, váratlan időpontokban megjelenik és szinte semmit sem lehet kideríteni róla. Közben pedig a szép osztálytárs, Sky (Alice Tzeng) is beleszeret a fiúba és ebből váratlan bonyodalom származik, ami megpecsételi a titokzatos Rain életét s mindebben a zene sokkal nagyobb szerepet játszik, mint gondolnánk.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MF
-
Byakuya Fansubs

Jade, a cybersexgirl, hogy a netes ügyfélkörét kibővítse, úgy dönt, tetoválást csináltat magának. Betér egy tetoválószalonba, és megakad a szeme a falon függő arany pókliliomon. Ám a többi mintától eltérően ezt nem papírra, hanem emberi bőrre varrták, és mint minden tetoválás, ez is titkokat hordoz. De lehet az véletlen, hogy Jade fiatalkori lánykedvesének szintén egy ilyen pókliliom tetoválása volt?
Zero Chou 2007-es Rainie Yang (Jade) és Isabella Leong (Takeko) főszereplésével forgatott filmje elnyerte a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Teddy díját, amelyet 1987 óta ítélnek oda a legjobb meleg témájú filmnek.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
data | MEGA
Inda
Byakuya Fansubs

Hiába a tökéletes békítő utazás, az élet olykor közbeszól.
Rainie párjával és barátaival Thaiföldre utazik, hogy rendezze kapcsolatát és hogy feltöltődjön egy kicsit.
Ám az időzítés korántsem a legjobb. Nem elég, hogy egy felkelés kellős közepén találják magukat, lezárják az utakat, sőt a repteret is, ezzel elvágva a menekülésük útját. Ezért egy lepukkant hotelbe kényszerülnek. Minden mocskos, a légkör finoman szólva is nyomasztó. Talán a hely 'varázsa', de még az emberek is furcsán viselkednek. A tulaj antiszociális, a gyerekek tekintete átható, a kutyájuk folyton csahol. Rainie megbirkózik a környezettel, míg el nem tűnik a párja, majd apránként a barátai is.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
data
data


Byakuya Fansubs

Hamarosan...Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
MEGA
Inda


Byakuya Fansubs

Hamarosan...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
-
Inda


Byakuya Fansubs

Hamarosan...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
-
Inda


Byakuya Fansubs

Hamarosan...

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
-
-
-
Inda


Byakuya Fansubs

Pie egy igazi csajos csajszi, aki most költözött új kollégiumi szobába, mert régi szobatársa egy nagyon problémás dii* volt. Leendő szobatársa Kim lesz, aki egy tipikus tomboy**. A kezdeti ellenszenv ellenére kialakul közöttük valami, amiről nem tudják eldönteni, hogy barátság vagy igaz szerelem.

* dii: a tomboy barátnője / ** tomboy: fiúsan viselkedő, öltözködő, maszkulin vonásokkal rendelkező lány/nő, nem feltétlen leszbikus hajlammal.

Rész
Felirat
Raw
Hardsub
Online
01.
felirat
-
-
-
top
.